Tech Campus Clockwork

Solliciteer nu Clockwork is gek en neemt bijna iedereen aan
Clockwork gek? Echt wel. Gek op tech. Gek op creatie. Gek op strategie. En misschien wel gek op jou. We zijn ook gek dat we bijna iedereen aannemen, trouwens. Maar het is niet anders. We groeien als een gek en we hebben plaats voor een stel gezellige gekken met ontwikkelskills.
Als je niet perfect bent, is dat voor ons perfect: we zoeken ontwikkelaars die de overstap willen maken naar CommerceCloud, Mobile of Drupal. Daarom starten we in augustus onze eigen Tech Campus, voor iedereen die net zo gek is als wij. Zo heb jij een toffe nieuwe baan en bouwen wij aan onze toekomst.

Waarom Clockwork’s Tech Campus te gek is

Het programma is overzichtelijk opgebouwd. Handig. Als eerste leer je ons kennen. Vervolgens volg je met 10 nieuwe collega’s drie weken colleges van ervaren Clockwork collega’s op het gebied van Mobile, Drupal en CommerCloud. Met deze frisse skills ga je aan de slag: In twee maanden leer je in de praktijk ontwikkelen met of Drupal of CommerceCloud of iOS of Android. Samen met jouw buddy (en ervaren Clockwork ontwikkelaar) werk samen aan een van de lopende projecten van Clockwork, bijvoorbeeld bij Denham, Patagonia, ANWB of Havenbedrijf Rotterdam. Reken maar dat jij je sneller dan ooit ontwikkelt en in no time een ervaren Mobile-, Commerce Cloud- of Drupal developer bent!

Wat vragen wij van jou?

Wat we van je vragen (is dan weer niet zo gek)
  • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als developer, bijvoorbeeld met PHP, Ruby, C#, Java of .Net
  • je bent leergierig en hebt de ambitie je te ontwikkelen tot Drupal of CommerceCloud of Mobile developer (je kiest tijdens het programma voor één van deze opties)
  • je bent gewend om te werken in teams
  • je bent een aardige vent/dame. We hebben graag leuke collega’s

Waarom Clockwork te gek is
Bij Clockwork vind je het beste van twee werelden. Je helpt de grootste bedrijven van Nederland zichtbaar vernieuwen en werkt in kleine, wendbare teams met betrokken mensen. Clockwork is de digital agency van Ordina. Een ambitieuze, creatieve en informele organisatie die niet alleen digitale producten en diensten bedenkt, maar ze ook in beweging laat komen, voor klanten die écht willen versnellen.

Waarom Clockwork?

Waarom je gek bent als je dit niet doet
  • je ontwikkelt producten die je zelf wil gebruiken
  • je werkt met een team dat net zo ambitieus is als jijzelf en waar je altijd van kan leren
  • we bieden je een uitdagend perspectief: Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen tot ‘creative technologist’
  • last but not least: fun. Werken moet leuk zijn :)

Solliciteer en meer gekkigheid
Wil je graag meer weten over onze Tech Campus? Wil je meedoen? Of gewoon eens op de koffie komen? Neem contact op met onze directeur Rachel Michailidis (06-21104118) of onze recruiter Mustafa Ajiach (06-14765756). Zij zijn zelf ook best wel gek en spreken je graag. Wij allemaal, trouwens. Tot snel! Solliciteer nu