Front-end Developer Clockwork Clockwork

Solliciteer nu

Voor klanten als Rabobank, NS en Ziggo zoeken we naar front-end specialisten die klaar zijn voor het échte werk. Je werkt aan innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit. Met andere front-end ontwikkelaars werk je in een hecht team met designers, ux specialisten, back-end ontwikkelaars en mobile ontwikkelaars. Je werkt aan totaaloplossingen die voor heel veel mensen toegankelijk en herkenbaar zijn. Vind jij je karakter en eigen motivatie even belangrijk als je vaardigheden? Ben je al een tijdje bezig met front-end frameworks en wil je nóg meer Scrum werken? Laten we dan snel eens afspreken!

Wat vragen wij van jou?

Je bent front-end ontwikkelaar en legt op verjaardagen trots uit wat dat is. Je weet dat je anderen nodig hebt om steeds beter te worden en je deelt je kennis graag met collega’s om elkaar te versterken. Je houdt van afwisseling in je werk en binnen je projectteam dat soms wel 2 jaar bij een klant op locatie zit. Je vindt het leuk om te reizen voor je werk.

En verder:

 • Heb je ruime ervaring met HTML, CSS, Javascript
 • Ervaring met AngularJS, TypeScript, ReactJS is een pre
 • Ben je enthousiast over front-tooling zoals pre-processors (SASS/LESS), npm, node, grunt/gulp
 • Heb je ervaring met git
 • Ben je bekend met W3C standaarden (bv. WCAG)

 
Waarom pas jij bij ons en wij bij jou? Vertel het in een paar regels en stuur ook je CV mee met eventueel een link naar je Linkedin. En als echte techneuten willen we je werk natuurlijk ook graag zien. Stuur je ons ook links naar je eigen module of recente code (mag ook op Github) waar je trots op bent?

Waarom Clockwork?

“Wij zijn Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina. Wij helpen organisaties hernieuwd toegelaten te worden in het leven van mensen. Wij bedenken, ontwerpen en maken digitale producten en diensten, met in het hart een onderscheidende propositie die het leven van mensen makkelijker en aangenamer maakt! Wij zorgen dat alle radartjes kloppen en mensen dit omarmen.”

www.clockwork.nl

Clockwork biedt goede arbeidsvoorwaarden en moderne werkplekken in Amsterdam, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Er is veel ruimte om je ideeën in de gehele organisatie te laten horen. Jouw persoonlijke groei is belangrijk en daarom bieden wij je een uitdagend perspectief. In je persoonlijke loopbaanplan staat de ‘next step’ centraal. Voor jou kan dit betekenen dat je kunt doorgroeien naar één van de vele rollen die Clockwork rijk is.


In deze functie bieden we je verder:

 • Mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gaat gebruiken
 • Volop kansen om je te ontwikkelen
 • Een omgeving waarin je samenwerkt in teams met ambitieuze mensen zoals jijzelf
 • Een ambitieuze, innovatieve, creatieve en informele organisatie
 • Mogelijkheden om te werken met klanten op enterprise-niveau
 • Fiscaal vriendelijke voordelen die je zelf kunt invullen
 • Uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon
 • Een flexibele mobiliteitsvergoeding

Interesse?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Mustafa Ajiach, te bereiken op 06 - 14 76 57 56. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu