Vacature iOS en/of Android developer

Meer vacatures

Voor klanten als de Belastingdienst, NS en ING zijn we op zoek naar iOS- en Android ontwikkelaars die klaar zijn voor het échte werk. Je werkt cross-platform aan apps die volledig geïntegreerd zijn in totaalconcepten. Het zijn complexe applicaties met veel functionaliteit. Enerzijds schitteren ze van eenvoud en anderzijds zijn ze uitermate innovatief. Het gaat om apps die jij zelf en ook je omgeving gebruikt. Ben je al een tijdje bezig met Swift en/of Continuous Integration en wil je nóg meer Scrum werken? Dan willen we graag met jou kennismaken!

Wat vragen wij van jou?

Je bent een mobile ontwikkelaar en je kan op iOS én Android ontwikkelen. Je bent bekend met Swift, node.js, Elasticsearch, C# en Scala. Je kunt ons bijpraten over tenminste 3 van deze onderwerpen en het liefst ook nog over 1 die hier niet bij staat.

En verder:

  • Ben je bekend met PhoneGap en/of Cordova
  • Zou het mooi zijn als je Xamarin kent.

Waarom pas jij bij ons en wij bij jou? Vertel het in een paar regels en stuur ook je CV mee met eventueel een link naar je Linkedin. En als echte techneuten willen we je werk natuurlijk ook graag zien. Stuur ons daarom ook links naar je eigen app in de store of recente code (mag ook op Github) waar je trots op bent.

Waarom Clockwork?

Clockwork biedt goede arbeidsvoorwaarden en moderne werkplekken in Amsterdam, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Er is volop ruimte om je ideeën in de hele organisatie te laten horen. Samen maken we werk van jouw persoonlijke groei en zorgen we ervoor dat je veel mooie dingen gaat zien en ervaren. Met onze ‘competence centers’ (clusters van specialisten) werken we heel gericht aan de ontwikkeling van onze mensen en houden we onze expertise up-to-date. Doorgroeien naar een andere rol of kennismaken met uiteenlopende klanten? Dat kan bij Clockwork zeker. Verder bieden wij je:

  • Mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gaat gebruiken
  • Volop kansen om je te ontwikkelen
  • Een omgeving waarin je samenwerkt in teams met ambitieuze mensen zoals jijzelf
  • Een ambitieuze, innovatieve, creatieve en informele organisatie
  • Mogelijkheden om te werken met klanten op enterprise-niveau
  • Fiscaal vriendelijke voordelen die je zelf kunt invullen
  • Uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon
  • Een flexibele mobiliteitsvergoeding

Interesse?

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact op met Lotte van den Berg, te bereiken op 06-52717427. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.