Vacature Drupal back-end developer

Meer vacatures

We zoeken dus naar Drupal ontwikkelaars die klaar zijn voor het échte werk, voor projecten die er écht toe doen. Samen met met andere back-end ontwikkelaars werk je in een Drupal8 en Continuous Integration omgeving. Onderling delen jullie kennis en ervaring, maar je leert ook van de front-end en mobile ontwikkelaars en de designers uit het team. Je werkt aan opdrachten die onderdeel zijn van een totaalconcept dat Clockwork realiseert. Je werkt daar vaak voor een langere periode aan mee. Ben je al een tijdje bezig met front-end frameworks en wil je nóg meer Scrum werken? Laten we dan snel eens afspreken!

Wat vragen wij van jou?

Je bent Drupal Back-end ontwikkelaar, maar je kunt ook PHP/Symfony programmeren. Liefst doe je beiden, met de nodige afwisseling. Je begrijpt dat je anderen nodig hebt om steeds beter te kunnen worden in je vak en je houdt van afwisseling, ook binnen een projectteam dat soms 2 jaar op locatie zit. Je vindt het leuk om te reizen voor je werk. 

En verder:

 • Heb je ervaring met Apache, PHP, MySQL, Drupal, Symfony, Vagrant, Linux
 • Gaan Git en Continuous Integration je natuurlijk af
 • Debuggen met een hoofdletter D. Wel met de juiste tools.

Waarom pas jij bij ons en wij bij jou? Vertel het in een paar regels en stuur ook je CV mee met eventueel een link naar je Linkedin. En als echte techneuten willen we je werk natuurlijk ook graag zien. Stuur je ons ook links naar je eigen module of recente code (mag ook op Github) waar je trots op bent?

Waarom Clockwork?

Clockwork biedt goede arbeidsvoorwaarden en moderne werkplekken in Amsterdam, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. Er is volop ruimte om je ideeën in de hele organisatie te laten horen. Samen maken we werk van jouw persoonlijke groei en zorgen we ervoor dat je veel mooie dingen gaat zien en ervaren. Met onze ‘competence centers’ (clusters van specialisten) werken we heel gericht aan de ontwikkeling van onze mensen en houden we onze expertise up-to-date. Doorgroeien naar een andere rol of kennismaken met uiteenlopende klanten? Dat kan bij Clockwork zeker. Verder bieden wij je:

 • Mogelijkheden om klanten te helpen met oplossingen die je zelf ook gaat gebruiken
 • Volop kansen om je te ontwikkelen
 • Een omgeving waarin je samenwerkt in teams met ambitieuze mensen zoals jijzelf
 • Een ambitieuze, innovatieve, creatieve en informele organisatie
 • Mogelijkheden om te werken met klanten op enterprise-niveau
 • Fiscaal vriendelijke voordelen die je zelf kunt invullen
 • Uitstekende faciliteiten voor flexibel werken, zoals laptop en mobiele telefoon
 • Een flexibele mobiliteitsvergoeding

Interesse?

 

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact op met Lotte van den Berg, te bereiken op 06-52717427. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.