Een strak en imposant kantoor aan de Zuid-as, een lijst met bekende cliënten, een internationale reputatie. Stibbe is een advocatenkantoor dat de lat hoog legt. Dus deden wij dat ook voor de nieuwe corporate website. We begonnen met een flinke dosis menselijkheid, want achter dat strakke zakelijke uiterlijk schuilt een open en ondernemende cultuur. ‘Wij zijn Stibbe’ presenteert niet alleen het kantoor maar vooral haar mensen.

We introduceerden korte lijnen en daarmee directe communicatie tussen potentiële cliënten en de specialisten van Stibbe. Techniek, tekst, design en fotografie, alles in dienst van de dialoog. We hebben de deuren van Stibbe opengezet, zodat je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met dit toonaangevende advocatenkantoor.Inzicht

Advocatuur is een mensenbusiness. Potentiële cliënten vragen in hun eigen netwerk rond of hun peers nog iemand kennen voor een bepaald vraagstuk. Zo gaat het balletje rollen. En in de praktijk blijkt, dat Google al snel wordt ingezet om deze mensen te vinden. 

Strategie

Daarom kozen we ervoor om elke advocaat van Stibbe een eigen pagina te geven, met een overzicht van de kennis, kunde en expertise van deze persoon. Alles wat je als potentiële cliënt nodig hebt om te besluiten of dit inderdaad de juiste man of vrouw is om mee in contact te treden. 

Resultaat

Een systeem waarin alles te vinden is: mensen, praktijkgroepen, zaken en kennis. Waarin alles zo aan elkaar gerelateerd is, dat je als bezoeker altijd alle informatie voor handen hebt om een beslissing te nemen. 

 

 

 

 

Het creatieve concept dat Clockwork voor ons heeft neergezet past echt bij ons. Een persoonlijke open benadering die uitnodigt tot contact.

- Stibbe

  1. conceptontwikkeling ‘we are Stibbe’

  2. design, fotografie, development

  3. opname van alle Stibbe medewerkers, inclusief expertise, publicaties, ervaring en contactgegevens.