Vandaag maakte de organisatie van de SpinAwards de jaarlijkse nominaties bekend. De case ‘Skip a Beat’ van Clockwork werd hierbij maar liefst twee keer genomineerd, in de categorieën Mobile en Games. De hartslag-game van startup Happitech werd in samenwerking met Clockwork ontwikkeld. De uitreiking van de awards vindt plaats op donderdag 16 april 2015.

'Skip a Beat' is 's werelds eerste mobiele game die je speelt met je hartslag. Bedacht en ontwikkeld door Happitech, een startup die slimme games maakt die je door biofeedback helpen om op een ontspannen manier aan je gezondheid te werken. Dit laagdrempelige concept wil Happitech nog in vele andere games en toepassingen gebruiken.

Met het concept voor 'Skip a Beat' won Happitech twee jaar geleden de ‘Best Dutch E-Health Innovation Award’ van ICT-begrijf Ordina, het moederbedrijf van Clockwork. De game werd vervolgens ontwikkeld in samenwerking met Clockwork. Na de wereldwijde lancering op 29 januari 2015 bewees 'Skip a Beat' zich als een doorslaand succes. Binnen één dag stond de game genoteerd als populairste betaalde download in de App Store in Nederland, en in de top 10 van zorg-apps in Duitsland, Canada, India en China.

Zelf 'Skip a Beat' spelen? Download de game in de Appstore:

Meer weten? Vraag naar Hannah Hebly, manager Marketing en Communicatie

Neem contact met ons op