Hoe zorg je hartje zomer dat heel studerend Nederland de oude studieboeken verkoopt én nieuwe bestelt, als de vakantie nog moet beginnen? Studystore.nl, één van de grootste e-commerce bedrijven van Nederland vroeg Clockwork opnieuw om deze uitdaging aan te gaan.

Studenten besteden in de zomer liefst geen seconde aan hun studie, laat staan aan hun studieboeken. Compleet ontspannen en genieten, daar ligt de prioriteit. Maar voor je echt kunt ontspannen, wil je wel je zaakjes geregeld hebben: herkansingen gehaald, genoeg vakantiegeld op zak etc. Met de #studieUIT campagne (kijk opĀ www.studystore.nl/studieUIT) helpt studystore.nl studenten om snel en gemakkelijk nog wat geld te verdienen voor hun vakantie door hun oude studieboeken te verkopen en ze direct uit te betalen. Pas dan kan je #studieUIT en kun je maximaal genieten. Vanaf augustus gaat de campagne op #studieAAN en helpt studystore.nl met het opstarten voor het nieuwe studiejaar. Houd studystore.nl daarom goed in de gaten!

Actiesite #studieUIT

Zet je studie UIT en win een weekje Biarritz

Studenten maken kans op een weekje chillen in Biarritz met 4 vrienden of een paar studie UIT flipflops, door heel simpel op Instagram op hun eigen manier te laten zien dat zij klaar zijn voor vakantie. Met de plaatsing van een foto in vakantiemodus onder vermelding van #studieUIT. Meer weten? Bekijk dan hier de campagnepagina: www.studystore.nl/studieUIT