Het is zover: in Utrecht barsten de festiviteiten los rondom de start van de Franse wielerronde. Vijf dagen lang kleurt de stad geel. Wil je de evenementen bezoeken of er actief aan deelnemen, dan kun je dit makkelijk regelen met de native app Utrecht2015. Hiermee heet de stad Utrecht je welkom en kun je direct zien wat er voor én tijdens de start van de grootste wielerronde ter wereld in Utrecht gebeurt.

Eerder dit jaar ontwikkelde Clockwork al het digitale platform Utrecht2015.com. Hier kun je als bezoeker zien welke evenementen er plaatsvinden, en ze toevoegen aan je persoonlijke agenda. Georganiseerd door echte Utrechters, die als geen ander in staat zijn om ervoor te zorgen dat je de Grand Départ beleeft als één van de locals.

En nu kun je het feest compleet maken met de speciale Utrecht 2015 app. Ook al kom je zelf niet uit Utrecht, met deze app voel je je binnen de kortste keren thuis in de stad. Je vindt snel de weg naar alle evenementen en neemt je eigen agenda mee in je broekzak, met de events die je niet wilt missen. Met de Utrecht2015 app beschik je over:

  • De volledige agenda van Utrecht 2015, alle evenementen offline beschikbaar.
  • Een offline kaart met alle evenement- route en praktische informatie zoals looproutes, wc’s en bereikbaarheidsinfo.
  • Je persoonlijke Utrecht2015-agenda met de leukste tips.
  • De laatste updates van de organisatie.

Download de Utrecht2015 app nu in de Appstore of Google Play, zodat je niks hoeft te missen tijdens dit wielerspektakel. Want dit jaar maken we het van dichtbij mee in ons eigen land: de tour komt thuis, ook bij jou!

De Utrecht2015-app