Vorige week koos IDTV voor Clockwork om haar website idtv.nl te redesignen. Met dit nieuwe online kanaal wil de productiemaatschappij laten zien dat het dienstenpakket van IDTV breder is dan je denkt.

"Clockwork heeft ons overtuigd door onze wensen direct bij de eerste presentatie al heel goed te vertalen naar een website-design en –concept, met een enorm WOW-effect.", zegt Jeroen Heus, COO bij IDTV. "Een website is een van je belangrijkste uithangborden en die willen we niet alleen vernieuwen, maar ook aan laten sluiten bij onze digitaal getransformeerde organisatie. Het gepresenteerde concept en de voorgestelde integratie met onze organisatie sprak ons enorm aan. We gaan met vertrouwen een partnerschap aan met Clockwork.".

“IDTV is een organisatie van creatieve en toegewijde vakmensen, waar je jouw idee als klant met een gerust hart aan toe kunt vertrouwen.”, zegt Jaap Hezemans, digitaal strateeg bij Clockwork. "En juist voor die kracht willen we meer ruimte maken in het nieuwe ontwerp. Kijken naar werk door de ogen van de experts van IDTV, zodat je geïnspireerd wordt en mogelijkheden ontdekt waar je het bestaan niet van vermoedde."

Het IDTV-team van Clockwork