Vandaag maakte de organisatie van de Lovie Awards de finalisten bekend. De hartslag-game van startup Happitech en Clockwork is uit 1500 inzendingen in 30 landen verkozen tot Lovie finalist voor beste mobiele app in de categorie Health & Fitness.

Skip a beat sprong eruit in de categorie mobiele apps in health en fitness. De hartslag-game is toonaangevend op gebied van digitale innovatie en creativiteit,” zei Nik Roope, Executive Chair of IADAS. “Deze nominatie is een bewijs van de skills, vindingrijkheid en visie van de makers.”

De Lovie Award onderscheidt het meest unieke, kleurrijke werk van de Europese Internet community. De award is daarmee een toonaangevende en felbegeerde prijs voor Europese uitblinkers op het internet. De jury van de Lovie Awards bestaat uit spraakmakende experts uit de webindustrie, zoals: Chester Chipperfield (Special Projects, Apple), Musician Imogen Heap, Dan Howell (danisnotonfire) Stephen Fry, Vic Hayes (‘Father of Wi-Fi’), Robin Chase (Founder, Buzzcar) en Jonathan Benassaya (Co-Founder, Deezer en StreamNation).

Op 12 november 2015 worden de makers Happitech en Clockwork in de schijnwerpers gezet tijdens de Lovie Awards ceremonie in St. Luke’s LSO in Londen. Help Skip a Beat naar de top en stem tot 8 oktober via de People’s Lovie Award en help zo mee om de prijs in de wacht te slepen!