Onze interim e-commerce manager zet de online koers voor je uit

Onze interim e-commerce manager helpt je op weg met je online marketingkoers. Met een duidelijke visie en bewezen resultaten op het gebied van beleidsontwikkeling en het implementeren van e-commerce websites. Door de combinatie van kennis over online marketing, IT en management maakt onze e-commerce manager een succes van je online organisatie en website.

Het succes van je e-commerce website laten groeien met onze interim e-commerce manager

Je wilt een online organisatie laten opzetten of je online performance laten groeien. Dus heb je een e-commerce manager nodig. Eentje die betrokken is bij de lancering en het runnen van je e-commerce website. En vanuit managementperspectief kan kijken en de schakel is tussen IT, web development en marketing. Een persoon met veel ervaring, bewezen resultaten en die alle tandwieltjes laat draaien en op elkaar afstemt.

Wat wij voor je doen: van conversie verhogen tot het aansturen van een online team

Voordat we starten, gaan we eerst met je in gesprek en maken duidelijke afspraken over hoe we te werk gaan. We bespreken verbeterpunten en laten je zien waar kansen liggen.  Onze interim e-commerce manager helpt bij:

 • Opstellen van een strategisch online marketingplan met heldere doelen en KPI’s
 • Online marketingactiviteiten opzetten en businesskansen aangrijpen die sales verhogen
 • Neerzetten van een online team
 • Leiding geven aan het online team en actief betrokken zijn
 • Analyses maken van webanalytics
 • Conversie en sales verhogen 

Je conversie verhogen en omzet verbeteren

Onze interim e-commerce manager helpt bij het neerzetten van een team van online experts die elkaar versterken. Op basis van interactie wordt er samengewerkt met andere afdelingen binnen je organisatie. Ook helpt onze e-commerce manager bij het verhogen van conversie en een verbeterde omzet. Dit brengt vaak een stijgende klanttevredenheid over de online dienstverlening met zich mee. En nog belangrijker: de e-commerce manager borgt de kennis in je organisatie, zodat deze behouden blijft en het werk snel overdraagbaar is.

Wat mag je verwachten van onze interim e-commerce manager?

 • Minimaal 10 jaar ervaring binnen een e-commerce-functie met bewezen resultaten op het vlak van het verbeteren van online sales
 • Werkzaam geweest bij corporates en sterk in relatiemanagement
 • In staat een gemotiveerd online team te vormen dat werkt volgens Agile/Scrum methode
 • Zowel commercieel als technisch inzicht en communicatief sterk met een aanstekelijke energie
 • Brede online kennis: e-commerce platformen, CRM,  analytics, zoekmachine optimalisatie, social media en veel kennis van web usability en accessibility
 • Een ‘digital thought leader’ die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technieken over e-commerce

Een e-commerce manager inhuren? Of heb je behoefte aan meer informatie? Dan komen we graag met je in contact! En uiteraard ben je van harte welkom op een van onze onderstaande vestigingen.

Aansluitende online-marketingdiensten van Clockwork die je verder helpen

Clockwork heeft aanvullende diensten die er voor zorgen dat de radartjes van je online verkeer goed op elkaar aansluiten. Onze SEO specialisten maken je website beter vindbaar. Onze webanalisten helpen je doelen en KPI’s te meten. En we laten je zien op welke punten je je website kunt optimaliseren.